MAR 10 2016

Begravningsbyrå i Stockholm

Okategoriserade

Livet har upp och nedgångar och en av de mest traumatiska saker man kan uppleva är när någon i ens närhet går bort. Förutom den sorg man upplever är det många praktiska saker, som på en relativt kort tid, måste ordnas. Då är det både tröstrikt och tryggt att få stöttning och hjälp av erfarna människor som vet vad som behöver göras. Få information hos en begravningsbyrå http://soderquists.se/begravning/ och lita på expertisen.

Praktisk hjälp av begravningsbyrå
När en anhörig gått bort, tar begravningsbyrån hand om flera olika saker. Det är viktigt att anhöriga känner tillit till personalen och att allt sker i samförstånd. Ett samtal kring hur begravningsceremonin ska läggas upp med kista, blommor och annat som hör till en begravning är oftast startpunkten för processen. Vilken typ av ceremoni den avlidne önskat är troligen den första frågan som uppstår. Önskas kyrklig, borgerlig eller en ceremoni genom något annat samfund?

Praktiska detaljer
Din begravningsbyrå hjälper till med allt kring begravningen. Boka datum, beställ blommor och bestäm musik till ceremonin. Ska släkten samlas efteråt för en minnesstund med kaffe och fika eller vill ni ordna det på något annat vis? Allt diskuteras noga så inget går fel.

Efter begravningen är det brukligt att skicka tackkort och även detta kan man beställa genom begravningsbyrån. Ofta finns juridiska frågor vid ett dödsbo och det kan vara en lättnad att få hjälp med bouppteckningen.

Allt detta och mer får du hjälp med om du kontaktar Thure Söderquists Begravningsbyrå AB.