JUN 29 2017

Byta däck i Uppsala

Okategoriserade

Året var 1995 när däckfirman Däckhuset startade i Uppsala. Däckfirman har nu funnits i över tjugo år och ingår nu i Däckteam som är en kedja som har över 150 verkstäder som medlemmar i Sverige. Behöver du byta däck i Uppsala så rekommenderas du att besöka Däckhuset. Däckhuset ligger på Kungsängsvägen 6 i Boländerna och deras kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida http://www.dackhusetuppsala.se.

Bästa förvaringen för dina däck
För att dina däck ska hålla längre så måste man ta hand om dom på rätt sätt. Det gör man genom att alltid rengöra däcken noggrant när man har tagit av dom och slå sätta på nya eller den nya säsongens däck. När man har gjort det är det dags att fylla på med luft så att det är lite högre lufttryck i däcken. Sedan är det dags för själva förvaringen och däcken förvaras bäst i ett rum där det är mörkt och ganska svalt. Dessa förutsättningarna finns på däckhotellen som Däckteam erbjuder.

Dags att köpa nya fälgar
Det kanske börjar bli dags för att köpa nya fälgar till bilen. Det är lått att repa fälgarna när man ska fickparkera och råkar repa dom mot den höga trottoarkanten. Hod Däckteam kan du köpa dina nya fälgar. Fälgarna du kan välja mellan är fälgar i från OCL Brorssons, Specialfälgar eller Rautamo Wheel Fashion. Genom att gå in på Däckteams hemsida så kan du läsa mer om vilka återförsäljare som säljer fälgar som passar för just din bil.